Prima / Posturi vacante/ Voluntariat / Anunț - Concurs » Ministerul Justiției anunță concurs pentru ocuparea funcției publice cu statut special de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor (termen-limită de depunere a dosarului de concurs - 28 septembrie 2021) imprimare
Ministerul Justiției anunță concurs pentru ocuparea funcției publice cu statut special de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor (termen-limită de depunere a dosarului de concurs - 28 septembrie 2021)
07.09.2021    

 

I. În conformitate cu Regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor publice cu statut special din cadrul sistemului administrației penitenciare, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 144/2020, Ministerul Justiţiei anunță concurs pentru ocuparea funcției publice cu statut special de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor.

La concurs se admit numai candidații, care întrunesc condițiile de bază, cerințele specifice ale concursului și ale căror dosare de participare la concurs sunt complete și întocmite corespunzător.  

Concursul constă în desfășurarea succesivă a următoarelor probe:

-          probă scrisă;

-          interviul, care include și prezentarea conceptului de dezvoltare strategică al instituției.

Nota de promovare a fiecărei probe de concurs este 6 sau una superioară acesteia.

Candidatul, care a obținut cea mai mare notă finală, se consideră învingător al concursului.

Toate probele vor avea loc la sediul Ministerului Justiției (mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr. 82). Informația privind data, ora și locul desfășurării probelor va fi afișată suplimentar pe pagina de internet a Ministerului Justiției la rubrica „Posturi vacante/Voluntariat/Informații despre concurs".

Regulamentul cu privire la organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor publice cu statut special din cadrul sistemului administrației penitenciare, aprobat prin Ordinul ministrului justiției nr. 144/2020 (poate fi descărcat aici).

 

 


În cazul în care dosarul de participare la concurs se depune prin poștă sau e-mail, candidații prezintă în ziua concursului toate documentele pentru verificarea veridicității.

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11651270     Soluție
 
Servicii
Close