Prima / Comunicate de presă » Mesajul de felicitare al ministrului în exercițiu al Justiției, Oleg Efrim, cu prilejul sărbătorilor de iarnă imprimare
Mesajul de felicitare al ministrului în exercițiu al Justiției, Oleg Efrim, cu prilejul sărbătorilor de iarnă
31.12.2014    

Stimaţi colegi,

A mai trecut un an de activitate a Ministerului Justiției, un an plin de reforme, succese, provocări și critici. Cu toate acestea, am reușit să realizăm obiectivele stabilite și să promovăm politici dure, dar așteptate de către societate. Împreună, am demonstrat că suntem consecvenți în realizarea scopurilor pe care ni le-am propus.

Nu a fost ușor, dar am reușit. Datorită rezultatelor bune pe care le avem în implementarea reformelor, Republica Moldova a făcut un pas important în calea sa spre integrarea în spaţiul european - parafarea și semnarea Acodrului de Asociere cu Uniunea Europeană, iar cetățenii noștri pot pleca în Europa fără vize.

Stimaţi colegi,

Pe parcursul anului, ați dat dovadă de înalt profesionalism, integritate, abnegație și voință. Ați demonstrat că, în virtutea greutăților, sunteți pregătiți să depășiți cu brio orice provocare și să vă asumați decizii importante.

Îmi exprim înalta apreciere față de atitudinea și devotamentul cu care vă faceți munca în fiecare zi. Mă mândresc cu echipa Ministerului Justiției, o echipă consolidată, perseverentă și profesionistă.

Vă mulţumesc fiecăruia pentru munca asiduă şi efortul depus pe parcursul întregului an! Cu prilejul Sfintelor Sărbători de iarnă, Vă doresc Dumneavoastră, dar şi celor care vă sunt apropiaţi, multă sănătate, fericire, realizări pe măsura așteptărilor şi împlinirea tuturor dorinţelor.

Noul an să Vă aducă mai multe zâmbete decât momente de tristețe, mai multe reușite decât înfrângeri, mai multe împliniri decât dezamăgiri! Fie ca toate visele și speranțele să se împlinească și să vă aducă bucurie și pace în suflete, belșug și armonie în familii!

La Mulți Ani și Crăciun Fericit!

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11640363     Soluție
 
Servicii
Close