Prima / Comunicate de presă » Raportul intermediar 2015 privind gradul de implementare al Strategiei de Reformare a Sectorului Justiției imprimare
Raportul intermediar 2015 privind gradul de implementare al Strategiei de Reformare a Sectorului Justiției
16.11.2015    

În cadrul Ministerului Justiției a fost organizată Ședința cu Partenerii Internaționali de Dezvoltare și Societatea Civilă.

În cadrul ședinței a fost prezentat „Raportul intermediar 2015 privind gradul de implementare al Strategiei de Reformare a Sectorului Justiției" (SRSJ). La fel, au fost puse în discuție oportunitățile privind contribuția partenerilor internaționali de dezvoltare și a societății civile la implementarea SRSJ în conformitate cu Lista consolidată de priorități pentru asistență externă pentru anul 2016. Lista de priorități va fi disponibilă în curând pe platforma „Aid - Coordination Platform", instrument on-line de comunicare și colaborare, conceput să eficientizeze procesul de colectare, analiză şi schimb de informații privind implicarea partenerilor internaționali de dezvoltare și a societății civile la realizarea reformei în justiție, dar și să faciliteze comunicarea între partenerii de dezvoltare și instituțiile responsabile de implementarea SRSJ. Totodată a fost prezentată și Baza de Date Statistice Integrate pentru Sectorul Justiției, care reprezintă un instrument ce va ușura accesul publicului la datele statistice plasate pe paginile web ale actorilor SRSJ.

Evenimentul a fost prezidat de către ministrul Justiției în exercițiu, Vladimir Cebotari.

Amintim că, Ministerul Justiției este instituția care coordonează și monitorizează procesul de implementare a acțiunilor prevăzute în Strategia de reformare a sectorului justiției pentru anii 2011-2016, precum și a Planului de Acțiuni al acesteia.

 Evenimentul a fost organizat cu susținerea Proiectului Uniunii Europene "Suport în coordonarea reformei în Sectorul Justiției în Republica Moldova".

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11641108     Soluție
 
Servicii
Close