Prima / Comunicate de presă » Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu prilejul sărbătorilor de iarnă imprimare
Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu prilejul sărbătorilor de iarnă
31.12.2016    

Dragi cetățeni,

Aflându-ne în apropierea hotarului dintre ani și, totodată, fiind cuprinși de atmosfera sărbătorilor de iarnă, vreau să vă mulțumesc pentru implicarea proactivă și participarea directă la realizarea obiectivelor ce au fost propuse pentru anul ce se scurge. Putem fi mândri că mai adăugăm, la experiența și activitatea noastră, un an cu scopuri realizate în timpul stabilit și cu succes!

Vă doresc ca în 2017 să urmați un ritm și mai activ, și  mai progresiv, atât în exercitarea atribuțiilor profesionale, cât și în îndeplinirea intereselor personale. Căldura și feeria sărbătorilor de iarnă să se mențină constant în sufletele dumneavoastră, dar să contribuie la păstrarea armoniei și spiritului optimist pe tot parcursul anului viitor.

Să aveți curajul să pășiți cu dreptul pe toate cărările ce vor apărea în fața dumneavoastră și să demonstrați perseverență de invidiat în înaintare spre idealurile, visele pe care le aveți. Să adăugați în memorie multe momente speciale, să vă bucurați de o sănătate de fier și să petreceți cât mai mult timp alături de prieteni, persoanele dragi!

La Mulți Ani și Crăciun Fericit!  

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11641254     Soluție
 
Servicii
Close