Prima / Comunicate de presă » Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova imprimare
Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova
27.08.2017    

Dragi compatrioți,

În fiecare an, ne bucurăm de sărbătoarea Zilei Independenței, ce inspiră în sufletele noastre speranța de schimbare în bine a Republicii Moldova. Astăzi, exprim recunoștință tuturor celor care au construit temelia țării ca stat de drept și au făcut față provocărilor timpului.

Trebuie să nu uităm că, întâi de toate, independența presupune responsabilitate, muncă, disciplină și moralitate. Fiecare trebuie să educăm aceste calități în noi și în copiii noștri. Să avem încredere în propriile forțe, pentru a construi un viitor sigur generațiilor următoare.

Prin politicile și activitățile noastre, promovăm o justiție în slujba cetățeanului, pentru democrația societății și respectarea drepturilor omului. Vom continua eforturile în acest sens, fiindcă independența și corectitudinea justiției sunt valorile supreme ale statului.

Cu prilejul sărbătorii, vă doresc prosperitate, pace, încredere în prezentul și viitorul țării! La mulți ani, Moldova!

Cu o deosebită considerațiune,

Vladimir Cebotari,

ministrul Justiției

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

 Portal Servicii

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20-14-20    

 

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel: (+373 22) 23-33-40
Fax: (+373 22) 23-47-97
Vizitatori total: 4912807     Soluție
 
Servicii
Close