Prima / Comunicate de presă » Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu ocazia sărbătorii „Limba Noastră" imprimare
Mesajul de felicitare al ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, cu ocazia sărbătorii „Limba Noastră"
31.08.2017    

Dragi prieteni,

Această zi are o semnificație istorică deosebită pentru noi și urmașii noștri. Pe 31 august 1989, au fost votate legile privind revenirea la grafia latină, iar limba poporului a fost declarată limbă de stat.

Vă îndemn să respectăm limba ce-o vorbim, findcă este elementul definitoriu al identității noastre și cea mai nobilă avere moștenită de la străbuni.

E limba maternă pentru majoritatea dintre noi, iar auzind cuvinte pronunțate în română avem senzația caldă de a fi „acasă". Suntem copiii unei limbi melodioase și vă îndemn să o vorbim corect.

Fie ca prin spiritul acestei sărbători, în cugetul fiecărui cetățean să se amplifice sentimentul mândriei de a fi parte a unei țări puternice și unite.

Cu o deosebită considerațiune,

Vladimir Cebotari,

ministrul Justiției

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

 Portal Servicii

Linia fierbinte anticorupție: (+373 22) 20-14-20    

 

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel: (+373 22) 23-33-40
Fax: (+373 22) 23-47-97
Vizitatori total: 4912138     Soluție
 
Servicii
Close