Prima / Comunicate de presă » Mesaj de feilicitare și susținere a Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi, adresat de către Ministrul Justiției din Republica Belarus imprimare
Mesaj de feilicitare și susținere a Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi, adresat de către Ministrul Justiției din Republica Belarus
06.12.2019    

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a primit un mesaj de felicitare din partea omologului său din Republica Belarus, Oleg Leonidovici Slijevschii.

„Apreciez profesionalismul și experiența Dvs vastă în domeniul juridic, care vor garanta succesul în funcția importantă și responsabilă pe care o dețineți. Sunt ferm convins că, cetățenii din Republica Moldova își pot găsi în persoana Dvs un garant al respectării legii și al ordinii", a menționat în adresarea sa oficialul belarus.

„Vă doresc realizarea tuturor obiectivelor ce țin de promovarea politicilor în domeniul justiției", a mai adăugat Oleg Leonidovici Slijevschii.

La finalul mesajului său de felicitare, Ministrul Justiției al Republicii Belarus și-a exprimat deschiderea pentru o colaborare productivă dintre ambele ministere.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11715753     Soluție
 
Servicii
Close