Prima / Comunicate de presă » Vizita Ministrului justiției, Fadei Nagacevschi în raionul Ungheni imprimare
Vizita Ministrului justiției, Fadei Nagacevschi în raionul Ungheni
12.12.2019    

Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a efectuat la data de 12 decembrie 2019, o vizită de lucru în raionul Ungheni. În cadrul acestei deplasări, Ministrul justiției a avut o întrevedere cu consilierii din cadrul Consiliului Raional Ungheni, reprezentanții Inspectoratului de Poliție, executorii judecătorești și locuitorii. La întrevedere, părțile au abordat mai multe subiecte ce țin de activitatea Consiliului Raional, mai cum seamă pe segmentul justiției. De asemenea, consilierii au avut posibilitatea să adreseze întrebări Ministrului justiției în vederea stabilirii priorităților și identificării soluțiilor pentru problemele cu care se confruntă.

Ministrul justiției a vizitat și Judecătoria Ungheni. În cadrul întâlnirii cu judecătorii au fost discutate unele aspecte ce țin de optimizarea activității acestora, prin identificarea soluțiilor.

Fadei Nagacevschi a avut o întâlnire și cu angajații Biroului de Probațiune Ungheni, fiind informat despre activitatea și despre realizările înregistrate.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11715954     Soluție
 
Servicii
Close