Prima / Comunicate de presă » Întrevederea Ministrului justiției, Fadei Nagacevschi cu Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff imprimare
Întrevederea Ministrului justiției, Fadei Nagacevschi cu Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff
13.12.2019    

Astăzi, 13 decembrie 2019 a avut loc întrevederea Ministrului justiției, Fadei Nagacevschi cu Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff.

Ambasadorul Franței în Republica Moldova a felicitat Ministrul justiției cu învestirea sa în noua funcție urându-i curaj și mult succes în activitatea care urmează să o desfășoare, exprimându-și intenția spre o colaborare productivă dintre Republica Moldova și Franța în domeniul justiției. 

De asemenea, Pascal Le Deunff a menționat că va susține Ministerul Justiției în procesul de consolidare a sistemului justiției din Republica Moldova.
În acest context, Fadei Nagacevschi a relatat că cea mai importantă prioritate a Ministerului Justiției este asigurarea calității actului de justiție, aceasta fiind posibil doar prin revigorarea sistemului judecătoresc din Republica Moldova, prin implementarea unei noi strategii de reformare a acestuia, și anume, prin inițierea evaluării judecătorilor și prin efectuarea unei ajustări sistemice a legislației.
La final, Ministrul justiției a mulțumit Ambasadorului pentru susținere și deschidere față de inițiativele Ministerului Justiției ce au drept scop asigurarea cetățenilor cu o justiție echitabilă.

   

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11715970     Soluție
 
Servicii
Close