Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Profesionale a Lucrătorului Procuraturii! imprimare
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Profesionale a Lucrătorului Procuraturii!
29.01.2020    

 

Stimați colaboratori ai Procuraturii,

Cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului Procuraturii venim cu un îndemn sincer în adresa Dvs. de a vă consolida capacitățile profesionale și de a vă asuma responsabilități în activitatea pe care o desfășurați, întru asigurarea respectării ordinii de drept, efectuarea justiției, apărarea drepturilor şi intereselor legitime ale cetățenilor Republicii Moldova.

Suntem siguri că acest exercițiu va fi susținut cu brio de către Dvs., datorită contextului instituțional actual al Procuraturii.

Apreciem contribuția promtă pe care ați demonstrat-o în ultima perioadă la instrumentarea unor cazuri destul de răsunătoare.

Vă dorim să aveți încredere în voi înșivă și în tot ceea ce faceți, să aveți puterea de a depăși toate obstacolele care le întimpinați în examinarea dosarelor, precum și să folosiți la maximum întreg instrumentariul care vă este oferit prin lege întru înfăptuirea calitativă a actului de justiție și triumfării Adevărului.

Vă îndemnăm să păstrați  vocația meseriei de Procuror, bărbăția, onestitatea, încrederea, devotamentul și demnitatea profesională care v-au determinat să optați pentru această profesie, deloc ușoară, și să o transmiteți succesorilor Dvs.

 

Cu deosebit respect,

Colectivul Ministerului Justiției

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9311385     Soluție
 
Servicii
Close