Prima / Comunicate de presă » Consolidarea infrastructurii Penitenciarului nr. 3 - Leova imprimare
Consolidarea infrastructurii Penitenciarului nr. 3 - Leova
14.02.2020    

Astăzi, 14 februarie 2020, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a participat la evenimentul de deschidere a unui nou bloc de detenție în cadrul Penitenciarului nr. 3 - Leova.
Fadei Nagacevschi a menționat că prioritatea majoră a Ministerului Justiției constă în consolidarea, în permanență, a eforturilor pentru îmbunătățirea condițiilor de detenție în instituțiile penitenciare din întreaga țară în conformitate cu standardele europene.

Ministrul Justiției a relatat că întru respectarea demnității umane, principiu consfințit Convenția Europeană a Drepturilor Omului, vor fi întreprinse acțiuni concrete pentru ca persoanele aflate în locurile de detenție să primească toată susținerea statului pentru a-și corecta comportamentul și a se integra în societate.

În acest sens, în mai multe instituții penitenciare vor fi desfășurate lucrări similare de reconstrucție prin extinderea spațiilor de deținere a persoanelor lipsite de libertate, reabilitarea infrastructurii penitenciarelor existente, întru ca toate persoanele aflate în locurile de detenție să primească toată susținerea statului pentru a-și corecta comportamentul și a se integra în societate.

 

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8340648     Soluție
 
Servicii
Close