Prima / Comunicate de presă » Secretarul de stat Radu Foltea a prezidat ședința grupului de lucru a notarilor imprimare
Secretarul de stat Radu Foltea a prezidat ședința grupului de lucru a notarilor
24.02.2020    

Astăzi, 24 februarie curent, secretarul de stat Radu Foltea a prezidat ședința grupului de lucru a notarilor.

La ședința de lucru au participat Președintele Camerei Notariale din Republica Moldova, Aurelia Lazu, reprezentanții breselei notariale, Pistriuga Vitalii și Zgardan Diana, Șefa Direcției profesii și servicii juridice, Cristina Rusu și consultantul principal din cadrul Direcției elaborare acte normative, Natalia Patrașcu.

În cadrul ședinței, participanții au discutat asupra Proiectului de lege cu privire la plățile pentru asistența notarială, care va stabili reguli unice de identificare și cuantificare a plăților pentru asistența notarială.

Menționăm că, la momentul actual în procesul de stabilire a mărimii plății pentru serviciile notariale ce ține de procedura succesorală, notarii se ghidează de prevederile art. 32 alin. (2) din Legea nr. 1453/2002, notarul stabilind de sine stătător plata pentru serviciul notarial acordat.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8340395     Soluție
 
Servicii
Close