Prima / Comunicate de presă » Modificarea legislației privind impozitarea activității profesioniștilor din domeniile conexe justiției - pe ordinea de zi a Ministerului Justiției imprimare
Modificarea legislației privind impozitarea activității profesioniștilor din domeniile conexe justiției - pe ordinea de zi a Ministerului Justiției
02.03.2020    

Astăzi, 2 martie curent, Secretarul de Stat, Radu Foltea a prezidat o nouă ședință de lucru cu participarea reprezentanților profesioniștilor din domeniile conexe justiției: avocați, notari, executori judecătorești, administratori autorizați, mediatori.

Această ședință reprezintă o continuitate a dialogului în acest format, în vederea promovării unui proiect de modificare a legislației privind impozitarea activității profesioniștilor din domeniile conexe justiției.

În cadrul dezbaterilor au fost abordate câteva opțiuni care vizează cuantumul impozitării activității acestora, întru asigurarea unei echități și nediscriminări în raport cu impozitarea liberilor profesioniști din alte domenii.

În acest context, Radu Foltea a reiterat că una din prioritățile Ministerului Justiției este monitorizarea și realizarea, în limitele stabilite de lege, a controlului asupra modului în care sunt exercitate profesiile juridice.


 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8343408     Soluție
 
Servicii
Close