Prima / Comunicate de presă » Secretarul de Stat, Radu Foltea a participat în cadrul campaniei „Donează o carte pentru un penitenciar” imprimare
Secretarul de Stat, Radu Foltea a participat în cadrul campaniei „Donează o carte pentru un penitenciar”
03.03.2020    

Astăzi, 3 martie 2020, Secretarul de Stat, Radu Foltea a participat în cadrul campaniei de colectare a cărților în sprijinul penitenciarelor din țară – „Donează o carte pentru un penitenciar”.

Campania de colectare a cărților s-a desfășurat în perioada 1 februarie – 1 martie 2020, la inițiativa Administrației Naționale a Penitenciarelor, în comun cu Biblioteca Națională a Republicii Moldova.

Scopul acestei acțiuni de caritate constă în promovarea lecturii și oferă posibilitatea deținuților de a avea acces la cel mai valoros tezaur - Cartea, în același timp fiind îmbogățit fondul de carte din bibliotecile penitenciarelor din Republica Moldova.

Radu Foltea a mulțumit conducerii Bibliotecii Naționale pentru sprijinul oferit pe parcursul întregii campanii, în care s-au realizat aceste donații pentru persoanele din detenție, în speranța că fiecare carte colectată să-și găsească cititorul ei.

În perioada campaniei au fost colectate peste 2000 de cărți, care urmează să fie donate în trei penitenciare din țară.


 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8340704     Soluție
 
Servicii
Close