Prima / Comunicate de presă » Consolidarea colaborării dintre Ministerul Justiției și Ambasada Armeniei în Republica Moldova imprimare
Consolidarea colaborării dintre Ministerul Justiției și Ambasada Armeniei în Republica Moldova
04.03.2020    

La data de 3 martie curent, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu E. S. Ambasadorul Armeniei în Republica Moldova, Jivan Movsisyan.

Oficialii au discutat despre actualele priorități care vizează consolidarea sectorului justiției din Republica Moldova.

În cadrul vizitei, E. S. Ambasadorul Armeniei a menționat despre necesitatea fortificării relațiilor bilaterale dintre Ministrului Justiției al Republicii Moldova și al Armeniei, în acest sens, fiind posibilă preluarea celor mai bune practice în vederea perfecționării cadrului normativ.

În acest context, Jivan Movsisyan a transmis invitația oficială Ministrului Justiției al Republicii Moldova privind efectuarea unei vizite de lucru la Ministerul Justiției al Armeniei.

Invitația a fost lansată de către Ministrul Justiției al Armeniei, Rustam Badasyan în vederea  dezvoltării colaborării durabile și fortificării relațiilor dintre ambele ministere.

Ministrul Justiției și-a exprimat deschiderea spre o colaborare atât cu Ambasada Armeniei în Republica Moldova, cât și cu Ministerul Justiției al Armeniei pe dimensiunea perfecționării cadrului legislativ, întru asigurarea eradicării corupției din sistemul judecătoresc și asigurarea realizării unui act de justiție cu adevărat calitativ.

De asemenea, Fadei Nagacevschi a accentuat că ministerul are nevoie de susținere din partea tuturor partenerilor în implementarea reformelor.

La finalul întrevederii, părțile au convenit la o cooperare dintre Ministerul Justiției al Republicii Moldova și Ambasada Armeniei în Republica Moldova, cât și Ministerul Justiției al Armeniei privind consolidarea domeniului justiției.

 

 

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8340705     Soluție
 
Servicii
Close