Prima / Comunicate de presă » Consolidarea colaborării dintre Ministerul Justiției și Oficiul Consiliului Europei la Chișinău imprimare
Consolidarea colaborării dintre Ministerul Justiției și Oficiul Consiliului Europei la Chișinău
20.05.2020    

La data de 18 mai 2020, a  avut loc întrevederea dintre Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi și Șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău, William Massolin.          

În cadrul discuțiilor, au fost abordate mai multe subiecte ce țin de aspectele privind implementarea reformei justiției din Republica Moldova.

De asemenea, Fadei Nagacevschi a menționat că apreciază susținerea și asistența acordată de către experții Grupului de lucru ad-hoc al Consiliului Europei în vederea consolidării sectorului justiției.

Ministrul Justiției a declarat că Ministerul Justiției întreprinde toate măsurile necesare întru asigurarea funcționării tuturor instituțiilor din subordine pe parcursul perioadei stării de urgență.

William Massolin la rândul său a afirmat că, Consiliul Europei rămâne a fi și în continuare un partener pentru Ministerul Justiției, întru dezvoltarea acestui sector și realizarea tuturor reformelor ce țin de asigurarea independenței și integrității sectorului justiției din Republica Moldova.

 

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 9515475     Soluție
 
Servicii
Close