Prima / Comunicate de presă » Ministerul Justiției susține sistemul medical din Republica Moldova în lupta cu COVID-19 imprimare
Ministerul Justiției susține sistemul medical din Republica Moldova în lupta cu COVID-19
06.11.2020    

Astăzi, 6 noiembrie 2020, Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, împreună cu angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor și Inspectoratului Național de Probațiune au participat la acțiunea de donare de sânge, plasmă și plasmă convalescentă la Centrul Național de Transfuzie a Sângelui din municipiul Chișinău.

În cadrul acestei acțiuni, Fadei Nagacevschi a menționat despre importanța donării de sânge, întru suplinirea rezervelor naționale de sânge, precum și asigurării unei asistențe medicale profesionale în tratarea pacienților cu probleme de sănătate.

A devenit deja o tradiție ca prin acțiunile sale, Ministerul Justiției să contribuie la salvarea vieților omenești, încurajând astfel cât mai multă lume să doneze sânge pentru a-i ajuta pe cei care se află în dificultate.

Prin această campanie, Ministerul Justiției își propune să promoveze și să sporească gradul de conștientizare cu privire la importanța donării de sânge, dar și susținerea unor asemenea gesturi nobile pe viitor.

 

  

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11716115     Soluție
 
Servicii
Close