Prima / Comunicate de presă » Decernarea premiilor învingătorilor Concursului „Violența împotriva femeilor în culoare și în eseu” lansat de către Ministerul Justiției imprimare
Decernarea premiilor învingătorilor Concursului „Violența împotriva femeilor în culoare și în eseu” lansat de către Ministerul Justiției
14.12.2020    

Astăzi, 14 decembrie 2020, au fost premiați învingătorii concursului cu genericul „Violența împotriva femeilor în culoare și în eseu” lansat de către Ministerul Justiției în cadrul campaniei naționale „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”.

Acest concurs a fost organizat cu tendința sensibilizării și conștientizării de către cetățenii Republicii Moldova privind impactul nociv al fenomenului violenței care distruge vieți omenești, în vederea consolidării și fortificării mecanismelor de prevenire și combatere a acestui fenomen nociv împotriva femeilor și fetelor la nivel comunitar și național și asigurarea unei funcționări eficiente a instituției de protecție a acestora.

Învingător al concursului a fost desemnat domnul Ion Gulei, ofițer principal al Direcției politici în domeniul ordinii și securității publice a Ministerului Afacerilor Interne.

În acest sens, reprezentanții Ministerului Justiției și-au exprimat recunoștința și sincera apreciere față de toți cei care au demonstrat activism și implicare în combaterea fenomenului violenței, precum și au adresat felicitări distinse participanților concursului, dorindu-le succese profesionale și personale în continuare.

 

 

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11640363     Soluție
 
Servicii
Close