Prima / Comunicate de presă » Ministerul Justiției lansează campania „Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!" imprimare
Ministerul Justiției lansează campania „Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!"
23.12.2020    

Și în acest an, în ajunul sărbătorilor de iarnă, Ministerul Justiției lansează campania de susținere a copiilor defavorizați din întreaga țară: „Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!".

Astfel, pe lângă implementarea politicii statului în domeniul justiției, Ministerul Justiției își propune să aducă feeria sărbătorilor de iarnă copiilor neajutorați, soarta cărora le-a fost potrivnică, care au nevoie de sprijinul tuturor.
În special, în perioada sărbătorile magice de iarnă, avem ocazia să contribuim la apariția zâmbetului pe fețele copiilor nevoiași din familii defavorizate, contribuind la crearea unei atmosfere de sărbătoare pentru aceștia.
În acest context, începând cu ziua de astăzi, 23.12.2020 până pe 20.01.2021, Ministerul Justiției, precum și autoritățile administrative din subordine lansează campania: „Miracolul sărbătorilor de iarnă există - Miracolul ești Tu!".

Fiecare dintre noi poate contribui cu cărți, rechizite, jucării, hăinuțe, produse igienice, produse alimentare nealterabile, dulciuri, biscuiți și alte obiecte necesare, în scopul de a crea lumină și căldură în gândul și în sufletul acestor copilași.
Donațiile pentru copii vor fi colectate în cutia special amenajată la intrarea în sediul Ministerului Justiției, mun. Chișinău, str. 31 August 1989, nr. 82. Pentru informații suplimentare privind posibilitățile de donare, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: + (373) 22 201 424 sau pe email: secretariat@justice.gov.md.
Fiecare contribuție, cât de mică, va fi apreciată de copii. Vă încurajăm să nu fiți indiferenți! Haideți împreună să creăm lumină și căldură în gândul și în sufletul acestor copii! Cu certitudine gestul nostru va fi apreciat de copiii care mereu sunt în așteptarea unei magii! Și să nu uităm că Miracol există, el este în fiecare dintre noi.
Totodată, ținem să informăm că în contextul de pandemie de COVID-19, pe parcursul colectării donațiilor vor fi respectate toate măsurile și recomandările în vederea prevenirii și combaterii răspândirii infecției.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11640406     Soluție
 
Servicii
Close