Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei de naștere a Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi imprimare
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei de naștere a Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi
30.12.2020    

Mult stimate Ministru al Justiției, Domnule Fadei NAGACEVSCHI,

Cu prilejul aniversării Zilei Dumneavoastră de naștere întregul colectiv al Ministerului Justiției Vă adresează cele mai calde, sincere și distinse felicitări, însoțite de multă sănătate, inspirație, apreciere, încredere, liniște sufletească, bunăstare în familie, precum și multă putere de a crea, și în continuare, lucruri tot atât de frumoase.

Această zi semnificativă ne conferă tuturor posibilitatea de a ne exprima manifestul sincer de recunoștință pentru munca Dumneavoastră asiduă depusă zi de zi cu dedicație deplină întregului domeniu al justiției.

Vă mulțumim enorm pentru ceea ce sunteți, pentru că v-ați consacrat deplin acestei activități deloc ușoare și destul de complexe, de reformare a sectorului justiției.

Dumneavoastră, în calitate de Ministru al Justiției al Republicii Moldova, ați demonstrat profesionalism desăvârșit, devotament, implicare activă, corectitudine, curaj, bărbăție, voință, multă înțelepciune, omenie și înțelegere.

Cu certitudine, sunteți unicul Ministru al Justiției de până acum căruia i-a revenit o povară imensă de consolidare instituțională Ministerului Justiției și subdiviziunilor administrative, de promovare și creștere a performanțelor domeniului justiției, a valorilor democratice și statului de drept în această perioada destul de grea, de pandemie de Covid-19.

Prin capacitățile Dumneavoastră profesionale, prin spiritul de analiză și cunoștințele aprofundate în domeniul juridic ați putut depăși cu succes toate obstacolele și impedimentele în scopul promovării documentului de politici cheie, Strategia pentru asigurarea independenței și integrității sectorului justiției pentru anii 2021-2024  și Planul de acțiuni privind implementarea acesteia, proiectul de lege de modificare a Constituției Republicii Moldova, în vederea consolidării sistemului judecătoresc, în scopul asigurării realizării calitative a actului de justiție și creșterii încrederii cetățenilor, precum și ați promovat multe alte proiecte de acte legislative și normative importante, cu impact pentru domeniul justiției.

Mult stimate Domnule Fadei NAGACEVSCHI, sunteți un exemplu demn de urmat, sunteți un luptător, deoarece prin munca și doar prin puterile și contul propriu ați devenit Ministru al Justiției al Republicii Moldova.

Pentru întreg colectiv al Ministerului Justiției sunteți o mândrie, sunteți o personalitate remarcabilă înzestrată cu un rar intelect și cu un suflet mare, sunteți o persoană de calitate și de mare valoare.

Domnule Ministru al Justiției, Vă mulțumim pentru sacrificiile pe care le-ați făcut pentru domeniul justiției, precum și pentru țară, pentru dăruirea de sine, Vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi.

Colectivul Ministerului Justiției ține enorm la Dumneavoastră, Vă iubește, Vă admiră, Vă apreciază și dorim să Vă asigurăm că Vă vom susține și vom fi alături mereu în toate începuturile întru promovarea valorilor și principiilor statului drept, în scopul asigurării generațiilor viitoare cu o viață demnă în spiritul valorilor democratice și statului de drept.

La Mulți Ani, Mult stimate Ministru al Justiției, Domnule Fadei NAGACEVSCHI!

Sunteți Ministru al Justiției pentru toți și pentru fiecare!

 

Cu profund respect și sinceră recunoștință,

Colectivul Ministerului Justiției

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11640475     Soluție
 
Servicii
Close