Prima / Comunicate de presă » Prezentarea noului director al Administrației Naționale a Penitenciarelor șefilor de penitenciare din întreaga țară imprimare
Prezentarea noului director al Administrației Naționale a Penitenciarelor șefilor de penitenciare din întreaga țară
28.04.2021    

Astăzi, 28 aprilie 2021, în incinta Ministerului Justiției a fost organizată o ședință cu directorii de penitenciare din întreaga țară, în cadrul căreia a fost prezentat noul director al Administrației Naționale ale Penitenciarelor, Domnul Dorin Lișman.

În acest sens, Secretarul de Stat al Ministerului Justiției, Domnul Alexandru Pleșca a venit cu o alocuțiune de felicitare, exprimându-și încrederea că doar prin sinergia eforturilor consolidate vor fi realizate obiectivele stabilite, în vederea dezvoltării, consolidării și creșterii imaginii sistemului administrației penitenciare, asigurării durabile a realizării drepturilor și libertăților deținuților, precum și a securității statului.

În cadrul întrevederii, Domnul Dorin Lișman a menționat că, prioritatea majoră în atingerea scopurilor constituie desfășurarea de către angajații sistemului administrației penitenciare a tuturor activităților și proceselor într-un mod profesional, onest și conștiincios, în spiritul valorificării supremației legii și statului de drept, doar în conformitate cu principiul transparenței, obiectivismului și corectitudinii.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10935534     Soluție
 
Servicii
Close