Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei imprimare
Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei
15.05.2021    

Stimați concetățeni,

Dragi colegi și prieteni,

Ziua Internațională a Familiei îmi oferă o deosebită onoare de a adresa cele mai distinse felicitări tuturor celor care susțin și promovează cu sfințenie valorile veritabile care consacră instituției Familiei titulatura de autoritate supremă, fără de care viața nu are sens.

Acest eveniment inedit a fost conceput de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite de a fi sărbătorit începând cu anul 1995, la data de 15 mai, pentru a reconfirma rolul și impactul pe care îl are Familia în societate, în special cea cu tendințe avansate de modernizare.

Fără discriminare de statut social și proveniență, stare financiară și viziuni, Familia este definită de a deține aceleași tradiții și semnificații pentru toți - al climatului de confort, al armoniei, înțelegerii, încrederii, sprijinului, respectului, liniștii sufletești și căldurii care este emanată necondiționat și mereu la timp.

Vreau să transmit tuturor exploratorilor de bune moravuri, de sentimente spirituale în progres, să nutrească, și în continuare, revelația desăvârșită de întreținere a celei mai definite și mult însoțite autonomii – Familia, contribuind la dezvoltarea și consolidarea acelui izvor pur de fericire autentică, repartizând uniform și obiectiv urmașilor năzuințele care vor face să altruiască o altă lume, mai bună, plină de noi zăcăminte de umanitate, puritate, sinceritate și inocență, care, cu certitudine, vor edifica etalonul unei comunități sănătoase cu un viitor prosper, asigurând realizarea tuturor așteptărilor lăuntrice ale fiecărei persoane.

 

Cu cele mai sincere intenții de respect,

 

Fadei NAGACEVSCHI

Ministru al Justiției

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10935602     Soluție
 
Servicii
Close