Prima / Comunicate de presă » „Justiția este cu Tine” inițiativă lansată de Ministerul Justiției imprimare
„Justiția este cu Tine” inițiativă lansată de Ministerul Justiției
17.05.2021    

Ministerul Justiției constituie autoritatea publică centrală care promovează politica statului în domeniul justiției, reforma sistemului justiției şi de drept, realizarea creaţiei legislative şi perfecţionarea acesteia, expertiza judiciară, precum și deține competențe atribuite  subdiviziunilor administrative din subordine, care fac a fi sustenabil întregul sistem al justiției.

Asigurarea unei bune funcționalități a acestui mecanism imens poate fi realizat doar cu ajutorul profesioniștilor din cadrul Ministerului Justiției, care și-au dedicat întreaga viață domeniului justiției. Acești intelectuali în materie de drept sunt cei mai bravi dintre toți, care pot respira doar cu Ea - Justiția, fiecare celulă din ei fiind nutrită de vocea Ei - a Justiției, fără de care nu pot trăi și exista.

În acest sens, conducerea Ministerului Justiției a decis reflectarea activității sale prin prisma tezaurului de profesioniști pe care îl deține, ilustrând viața acestora, cât și a celor mai notorii personalități din segmentul de drept - avocați, notari, executori, juriști, cei care contribuie zi de zi la dezvoltarea, consolidarea și creșterea performanțelor sectorului justiției.

Cât de curând, urmează să Vă prezentăm primul personaj cu ajutorul căruia vom putea simți că într-adevăr „Justiția este cu Tine”, care ne va relata despre specificul activității profesionale pe care îl realizează cu atâta dăruire și abnegație, provocările și dificultățile cu care se confruntă.

Prin această incursiune inedită, ne propunem să Vă reliefăm cine stă în spatele acelei munci voluminoase și destul de complexe din cadrul Ministerului Justiției, demonstrând că din puțin, cu puține forțe, se pot crea lucruri frumoase și mărețe, care vin să reformeze domeniul justiției, întru asigurarea înfăptuirii calitative a actului de justiție, la cel mai înalt nivel, precum și creșterea încrederii cetățenilor în acesta.   

Ministerul Justiției rămâne a fi deschis să reflecte obiectiv, echidistant și transparent întreaga activitate care-i consacră autentica titulatură de autoritate publică centrală din domeniul justiției.

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10935609     Soluție
 
Servicii
Close