Prima / Comunicate de presă » Justiția este cu Tine imprimare
Justiția este cu Tine
21.05.2021    

 

În toate timpurile Ministerul Justiției a avut o echipă de oameni dedicați și profesioniști. Angajații ministerului au fost și sunt oameni de valoare, meritele cărora trebuie recunoscute și înalt apreciate, chiar dacă nu mai activează în cadrul Ministerului Justiției.

Astăzi, vă invităm să o cunoașteți pe doamna Tatiana Filatova, fost angajat al Ministerului Justiției, unul din simbolurile memoriei instituționale ale ministerului, model al meritocrației, abnegației și dedicației profesionale, care timp de 27 de ani a fost plenar implicată în procesele de expertiză juridică și elaborare a actelor normative.

Construirea statului Republica Moldova a presupus elaborarea unui cadru normativ modern și complex, adaptat exigențelor noilor timpuri.

Trebuie să recunoaștem că elaborarea actelor normative este un proces profund, delicat și meticulos de creație, care presupune nu doar buna cunoaștere a teoriei dreptului, dar presupune și o minte deschisă față de provocările actuale, capacitate de adaptare și implementare echilibrată a standardelor internaționale în câmpul normativ național.

Calitățile respective au fost îmbinate armonios de doamna Filatova, or, construirea noilor concepte a justiției penale, legislației contravenționale, a sistemului penitenciar, sistemului de executare a deciziilor judecătorești, transpunerea standardelor dreptului umanitar internațional în legislația națională, precum și multe altele, s-au făcut cu aportul direct al Tatianei Filatova.

Tatiana Filatova este un mentor de excepție care, în calitate de șef de direcție, a reușit să construiască echipe profesioniste de noi angajați, cărora le-a transmis nu doar secretele meseriei în elaborarea actelor normative, dar și o parte din experiența de viață, înaltele valori și principii de integritate, pe care le-a asumat și le-a promovat de-a lungul carierei profesionale.

Ne bucură și apreciem faptul că, pentru muncă îndelungată și prodigioasă pe terenul justiției doamnei Tatiana Filatova i s-a conferit ordinul Gloria Muncii.

 

 

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10935621     Soluție
 
Servicii
Close