Prima / Comunicate de presă » Justiția este cu Tine imprimare
Justiția este cu Tine
31.05.2021    

În această ediție a proiectului „Justiția este cu Tine”, veți avea posibilitatea să o cunoașteți pe Doamna Marcela Isac, care activează în calitate de consultant superior în Direcția profesii și servicii juridice din cadrul Ministerului Justiției, care presupune un mecanism imens de competențe ce ține de reglementarea, organizarea, coordonarea și supravegherea activității profesiilor și serviciilor juridice.

Personalitatea remarcabilă a Doamnei Marcela Isac este ilustrată prin multă inspirație, responsabilitate, profesionalism, implicare activă în activitatea de serviciu manifestată cu multă dăruire de sine și multă abnegație, precum și care este marcată de cele mai elevate calități de moralitate – bunătate, onestitate și modestie, care servește cu majuscule reazămul de caracterizare identitară al unui om care reușește să facă de circa 7 ani de activitate, istorie în Ministerul Justiției.

Sunt doar câteva elemente citate punctual şi fără ordine explicativă, ce permit a rezuma o mica parte din atitudinea Doamnei Marcela Isac, care prin neobosita dedicație a reușit de-a lungul anilor să demonstreze certă meticulozitate în exercițiu şi umanitate în coabitarea colegială, un rafinat spirit cooperant şi vaste, credule forme de caracter atribuite comunicării cu cetățenii.

Acest lucru conchide şi reafirmă acest demers, exemplu viu al unei istorii de dedicații, deci un om de calitate, legitimat prin munca recunoscută și apreciată. O afirmație care ar putea transpune acea valoare pe care o reprezintă Doamna Marcela Isac, ar fi „Încearcă să nu devii un om de succes, ci mai degrabă un om de valoare” Albert Einstein.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10935681     Soluție
 
Servicii
Close