Prima / Comunicate de presă » Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului imprimare
Mesaj de felicitare al Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului
01.06.2021    

 

Celebrarea Zilei Internaționale a Copilului, instituită în anul 1957 de către Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite și sărbătorită în fiece an la data de 1 iunie, este menită să ne reamintească tuturor maturilor de responsabilitatea imensă care ne revine față de copii, în educarea și creșterea acestora în spiritul unei atmosfere de armonie, cu multă iubire, grijă și atenție.

Îndemn toți părinții, cei care educă și au la întreținere copii, să promovați și în continuare valorile autentice care consacră o protecție durabilă drepturilor și libertăților inerente copiilor, să Vă bucurați de realizările copiilor Dumneavoastră, să le acordați deplinul suport emoțional și material care va asigura dezvoltarea capacităților și abilităților acestora și care va servi drept tezaur uman în creșterea bunăstării țării.

Dragi copii, cu ocazia acestei minunate sărbători Vă urez tuturor să aveți parte de multă sănătate, de câte mai multe momente minunate, de o copilărie memorabilă alături de părinți, de cei dragi și apropiați, de cei care vă iubesc și vă protejează.

Doresc ca vacanța de vară care reprezintă cel mai imens cadou pentru toți copiii să vă aducă în dar multă veselie, jocuri distractive, aventuri care vă vor abunda cu multă energie pozitivă și care vă va permite să reveniți în plină forță în lumea cunoștințelor.

La mulți ani, Dragi copii!


Cu cele mai sincere aprecieri,


Fadei NAGACEVSCHI​​​​​​​​​​
Ministru al Justiției

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10935686     Soluție
 
Servicii
Close