Prima / Comunicate de presă » Donație de cărți pentru Biblioteca Justiției imprimare
Donație de cărți pentru Biblioteca Justiției
09.06.2021    
Biblioteca constituie acea resursă informațională imensă, acel tezaur care poate fi consultat de către toți cei care au îndrăgit arta lecturii și care, cu certitudine, va contribui la aprofundarea cunoștințelor.
Astfel, achiziționarea de carte reprezintă o investiție durabilă în cunoștințe, în dezvoltarea umană, dezvoltarea întregii societăți. Participarea la astfel de acțiuni de donație, acte de binefacere constituie o sursă de completare și consolidare a întregului fond bibliotecar, totodată devine un semn al aderării la valorile autentice care definesc adevărata dorință și dragoste de lectură, care vine să dezvolte și să crească performanțele tuturor generațiilor, întregii societăți în lumea cunoașterii.
Așa cum a fost menționat la etapa lansării Bibliotecii Justiției - Ministerul Justiției va crește numărul surselor de informare, întru a putea satisface necesitățile și a putea asigura așteptările iubitorilor de carte, celor îndrăgostiți de cunoașterea aprofundată a domeniului dreptului.
În acest sens, Biblioteca Justiției a fost îmbogățită cu surse noi de informare, gest nobil acordat de către Domnul Eric Minnegheer, care a demonstrat constant solidaritate și generozitate față de inițiativele lansate de către conducerea Ministerului Justiției, aducând aportul sau personal, în acest sens, totodată susținînd campaniile de binefacere venite "Doar din suflet", întru acordarea suportului necesar familiilor social-vulnerabile, precum și alte acțiuni menite să consolideze și să îmbunătățească valorile culturale, precum și domeniul justiției.
Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi adresează sincere mulțumiri Domnului Eric Minnegheer, lider de echipă al proiectului de asistență tehnică al Uniunii Europene „Sprijin pentru prevenirea și combaterea eficientă a corupției în sectorul justiției”, care are drept scop acordarea deplinei asistențe instituțiilor statului din Republica Moldova, în vederea reformării domeniului justiției și totodată reiterează deschiderea în scopul fortificării colaborării pe viitor atât cu partenerii naționali de dezvoltare, cât și internaționali pe filiera justiției.
Domnul Fadei Nagacevschi își exprimă profunda recunoștință tuturor donatorilor care contribuie la formarea unei colecții și mai bogate a Bibliotecii Justiției.
Menționăm că, numele tuturor donatorilor Bibliotecii Justiției vor intra în istoria bibliotecii, iar toate cărțile donate vor fi păstrate cu atenție și mare grijă.


 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11246247     Soluție
 
Servicii
Close