Prima / Comunicate de presă » Justiția este cu Tine imprimare
Justiția este cu Tine
05.07.2021    
În ediția de astăzi a proiectului "Justiția este cu Tine" veți avea posibilitatea să vă familiarizați cu activitatea Domnului Andrei Galbura, inspector principal de justiție, Șef de grup al Penitenciarului nr. 13-Chișinău, instituție a Administrației Naționale a Penitenciarelor, subdiviziune administrativă din subordinea Ministerului Justiției.
Domnul Andrei Galbura, și-a început activitatea în cadrul sistemului administrației penitenciare în anul 2011, în calitate de supraveghetor al serviciului regim și supraveghere al Penitenciarului nr. 13-Chișinău.
Fiind un colaborator bine pregătit, responsabil, disciplinat și onest, Domnul Galbura Andrei cu dârzenie și dăruire de sine a urcat sigur pe treptele profesionale, astăzi deținând funcția de Șef de grup al Secției siguranță și regim penitenciar a Penitenciarului nr. 13-Chișinău, care presupune un regim de muncă diurn.
Atribuțiile funcționale ale Domnului Andrei Galbura țin de instruirea efectivului din subordine, supravegherea permanentă a persoanelor private de libertate, a comportamentului acestora, întru neadmiterea încălcărilor, prin respectarea drepturilor și libertăților deținuților, onoarei și demnității acestora, totodată asigurând securitatea vizitatorilor instituției, etc.
Pe parcursul întregii activități profesionale desfășurate în cadrul sistemului administrației penitenciare Domnul Andrei Galbura s-a manifestat drept o persoană echilibrată, cu tact, un specialist care a contribuit la soluționarea diverselor sarcini înaintate, participând activ la măsurile de regim organizate în cadrul penitenciarului, totodată manifestând un grad înalt de etică profesională în raport cu angajații și cu persoanele private de libertate.
Profesionalismul, devotamentul și corectitudinea demonstrate constant de către Domnul Andrei Galbura pe parcursul activității sale, au fost apreciate la justa valoare, fiindu-i acordate după merit distincțiile - insigna Eminent al sistemului penitenciar, expunerea fotografiei pe panoul de onoare, Medalia comemorativă ” 20 de ani ai sistemului penitenciar” și Medalia ”Serviciul impecabil de gradul III”.
 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11716224     Soluție
 
Servicii
Close