Prima / Comunicate de presă » Colecția de cărți a Bibliotecii Justiției imprimare
Colecția de cărți a Bibliotecii Justiției
12.07.2021    
Ministerul Justiției prezintă spre atenția celor care au îndrăgit lectura, dornici de aprofundarea cunoștințelor în domeniul juridic, Lista integrată a colecției de cărți a Bibliotecii Justiției.
Astfel, acest fond de cărți va permite consultarea și eficientizarea accesării informației privind existența unei cărți în cadrul bibliotecii, concomitent facilitând monitorizarea și actualizarea în mod instantaneu a colecției de cărți, în cazul completării acesteia cu lucrări noi.
Amintim că, la inițiativa conducerii Ministerului Justiției la data de 12 mai 2021 în incinta ministerului a fost creată Biblioteca Justiției, care conține o multitudine de cărți și publicații cu tematică juridică, lucrări valoroase care sunt păstrate cu mare atenție și grijă.
Prin urmare, a fost decis să se acorde posibilitate tuturor celor interesați de domeniul justiției de a se familiariza cu aceste publicații, creând în acest sens, un spațiu special amenajat pentru studiu și lectură – Biblioteca Justiției.
​Totodată, Ministerul Justiției intenționează să dezvolte și să completeze Biblioteca Justiția, în acest sens toți cei care nutresc spiritul altruismului și nobleței sunt invitați să doneze cărți din domeniul juridic, întru a putea fi valorificate de către vizitatorii bibliotecii, iar cunoștințele care vor fi acumulate vor putea fi utilizate în dezvoltarea și consolidarea domeniului justiției din Republica Moldova.
Colecția de cărți a Bibliotecii Justiției poate fi accesată la link-ul următor: http://justice.gov.md/slidepageview.php?l=ro&idc=801&
 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11640608     Soluție
 
Servicii
Close