Prima / Comunicate de presă » Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a prezentat noul secretar de stat și membrii cabinetului său echipei ministerului imprimare
Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a prezentat noul secretar de stat și membrii cabinetului său echipei ministerului
17.08.2021    
Astăzi, 17 august 2021, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a prezentat echipei ministerului noul secretar de stat și membrii cabinetului ministrului.

Veronica Mihailov-Moraru, noul secretar de stat al Ministerului Justiției este de profesie avocat, magistru în drept, formator și consultant în mai multe proiecte ce țin de justiție și drepturile omului. De asemenea, a deținut funcția de președinte a organizației nonguvernamentale Amnesty International Moldova, membru și președinte a Comisiei de Licențiere a Uniunii Avocaților, dar și de secretar de stat al Ministerului Justiției în anul 2019.

Ana Calinici este șef de cabinet. Aceasta este magistru în drept și a activat în cadrul Judecătoriei Chișinău, ulterior a fost expert în Parlamentul României și consilieră în cadrul Parlamentului Republicii Moldova.

Marcel Moraru este consilier în cabinetul ministrului. Este avocat, magistru în drept, a fost expert legal în cadrul mai multor proiecte ce ține de justiție și drepturile omului. De asemenea, a fost funcționar în cadrul Oficiului Avocatului Poporului, responsabil și de mecanismul național de prevenire a torturii.

Cristina Ursachi va fi comunicatorul Ministerului Justiției. Ea este jurnalistă și a fost reporter și prezentator știri în domeniul justiției la postul de televiziune Jurnal TV, iar ulterior a activat în calitate de producător la organizația nonguvernamentală WatchDog.MD.

  
 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11641111     Soluție
 
Servicii
Close