Prima / Comunicate de presă » Secretarul de Stat, Veronica Mihailov-Moraru a participat la evenimentul „Nota analitică: Volumul excesiv de muncă: cum afectează independența și integritatea judecătorilor” imprimare
Secretarul de Stat, Veronica Mihailov-Moraru a participat la evenimentul „Nota analitică: Volumul excesiv de muncă: cum afectează independența și integritatea judecătorilor”
21.09.2021    

Secretarul de Stat al Ministerului Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, a participat la prezentarea publică a notei analitice: Volumul excesiv de muncă: cum afectează independența și integritatea judecătorilor.
 
În cadrul evenimentului, Secretarul de Stat a menționat că tematica notei analitice: Volumul excesiv de muncă: cum afectează independența și integritatea judecătorilor, este un subiect oportun în contextul reformării justiției și necesității de a îmbunătăți actul justiției.
 
„Cu siguranță, în ultimii ani a crescut mult volumul de muncă al judecătorilor, fapt care creează mai multe nemulțumiri atât pentru judecători, cât și pentru justițiabili. Volumul excesiv de muncă poate crea impedimente în asigurarea independenței, integrității și profesionalismului judecătorilor. Drept urmare, este necesar ca prin implicarea comună a actorilor, Ministerul Justiției, Consiliului Superior al Magistraturii, președinții de instanțe și judecători să fie identificate soluții reale pentru eficientizarea organizării muncii judecătorilor”, a declarat Veronica Mihailov-Moraru.

Evenimentul a fost organizat de către Fundația „Friedrich Ebert” Moldova (FES) în parteneriat cu Asociația Judecătorilor „Vocea Justiției”.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11651053     Soluție
 
Servicii
Close