Prima / Comunicate de presă » Întrevederea Ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, cu Coraportorii Comisiei de Monitorizare ai APCE și Șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău imprimare
Întrevederea Ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, cu Coraportorii Comisiei de Monitorizare ai APCE și Șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău
14.10.2021    

Astăzi, Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a avut o discuție cu Inese Lībiņa-Egnere și Pierre-Alain Fridez, Coraportori pentru onorarea obligațiilor și angajamentelor de către Republica Moldova ai Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) și William Massolin, Șeful Oficiului Consiliului Europei la Chișinău.

Subiectul principal al discuției a fost lupta cu corupția și fortificarea statului de drept, ca priorități a guvernării. Ministrul Justiției a relatat despre acțiuni planificate în scopul reformării sistemului justiției și consolidării independenței acestuia. De asemenea, a menționat importanța sprijinului instituțiilor europene în acest parcurs, cum ar fi Consiliul Europei, cu care Ministerul Justiției colaborează îndeaproape în scopul asigurării respectării drepturilor omului în Republica Moldova și aderării la standardele europene în această materie.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 12126394     Soluție
 
Servicii
Close