Prima / Comunicate de presă » Conceptul „Centru de Justiție Familială în Republica Moldova” a fost prezentat Ministerului Justiției imprimare
Conceptul „Centru de Justiție Familială în Republica Moldova” a fost prezentat Ministerului Justiției
27.10.2021    

Secretarul de stat, Veronica Mihailov-Moraru, a avut o şedinţă cu reprezentanţii din cadrul Ambasadei SUA și ai Fundaţiei Te Doy Moldova. 

În cadrul ședinței a fost prezentat proiectul ce vizează crearea unui Centru de Justiție Familială în Moldova, care va avea drept scop oferirea serviciilor specializate de calitate și complexe victimelor violenței în familie.

Secretarul de stat a comunicat că în virtutea competențelor Ministerului Justiției de promotor al politicilor în domeniul protecției drepturilor omului, elaborarea politicilor în domeniul prevenirii și combaterii violenței în familie constituie o prioritate instituțională. În acest sens, pe agenda ministerului fiind mai multe proiecte de legi care au drept scop fortificare mecanismelor de protecție. De asemenea, au fost aduse mulțumiri Ambasadei SUA pentru suportul oferit instituțiilor pe acest segment prin proiectele implementate. 

Crearea unui Centru de Justiţie Familială în Moldova este un Proiect finanțat de Departamentul de Stat al SUA și implementat de Fundația Te Doy.

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 12126963     Soluție
 
Servicii
Close