Prima / Comunicate de presă » MINISTERUL JUSTIŢIEI CONVOACĂ ADUNAREA GENERALĂ REPETATĂ A JUDECĂTORILOR PENTRU A ALEGE MEMBRII CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII imprimare
MINISTERUL JUSTIŢIEI CONVOACĂ ADUNAREA GENERALĂ REPETATĂ A JUDECĂTORILOR PENTRU A ALEGE MEMBRII CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII
26.11.2009    

Adunarea Generală a Judecătorilor este convocată pentru a alege 2 membri ai Consiliului Superior al Magistraturii din rîndul judecătorilor, care n-au fost aleşi la ultima Adunare Generală a Judecătorilor. În urma modificărilor efectuate în Legea cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii judecătorii aleşi de Adunarea Generală a Judecătorilor sînt detaşaţi pe întreaga durată de exercitare a mandatului de membru al consiliului.

La Adunarea Generală a Judecătorilor din 31 octombrie 2009 au fost aleşi pentru funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii domnii judecători Nicolae Timofti, Nichifor Corochii şi Anatol Ţurcanu.

În componenţa Consiliului Superior al Magistraturii intră 12 membri - 5 judecători şi 4 profesori titulari, precum şi 3 membri de drept - Preşedintele Curţii Supreme de Justiţie, Ministrul Justiţiei, Procurorul General.


 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: (+373 22) 23 33 40
Fax: (+373 22) 23 47 97
Vizitatori total: 8358559     Soluție
 
Servicii
Close