Prima / Comunicate de presă » Ministerul Justiției și UNICEF organizează o conferință de evaluare a reformelor în domeniul justiției pentru copii imprimare
Ministerul Justiției și UNICEF organizează o conferință de evaluare a reformelor în domeniul justiției pentru copii
31.10.2011    

Ministerul Justiției, în colaborare cu Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF) organizează mâine, pe 1 noiembrie, o conferință cu tema "Evaluarea reformelor privind Justiția pentru copii în Republica Moldova: rezultate și perspective". Participanții la acest eveniment, printre care conducerea Ministerului Justiției, reprezentanți ai instanțelor de judecată, ai Procuraturii Generale și ai altor instituții responsabile, precum și experți naționali și străini, vor analiza normele internaționale și practicile în promovarea reformelor privind justiția pentru copii, precum și impactul reformelor realizate în acest domeniu în Republica Moldova. De asemenea, vor fi discutate probleme ce țin de implementarea probațiunii juvenile în Republica Moldova sau specializarea judecătorilor și a procurorilor în domeniul justiției pentru copii. În una din pauzele dintre dezbateri, viceministrul Justiției, Vladimir Grosu, va susține un briefing pentru presă.

Conferința se va desfășura la sediul Institutului Național al Justiției, pe strada Serghei Lazo, nr.1, cu începere de la ora 9.00.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31; Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 10716752     Soluție
 
Servicii
Close