Prima / Comunicate de presă » Ministerul Justiției a primit într-o vizită de documentare un grup de membri și simpatizanți ai Organizației Tineretului Liberal-Democrat din Moldova imprimare
Ministerul Justiției a primit într-o vizită de documentare un grup de membri și simpatizanți ai Organizației Tineretului Liberal-Democrat din Moldova
05.12.2011    

Un grup de tineri, membri și simpatizanți ai PLDM, s-au aflat azi la Ministerul Justiției, într-o vizită realizată în cadrul Programului de Transparență Instituțională "Tinerii Guvernează" al Organizației Tineretului Liberal-Democrat din Moldova.

Ministrul Justiției, Oleg Efrim, le-a adresat tinerilor un mesaj de salut, în care a apreciat faptul că acest program are menirea să sporească gradul de încredere a societății în instituțiile statului. El a făcut, de asemenea, o prezentare a Strategiei de Reformare în Sectorul Justiției, adoptată recent în lectură finală de Parlamentul Republicii Moldova, remarcând importanța și amploarea acestui document, dar și confuzia care se menține la nivelul cetățeanului între sistemul judecătoresc și cel al Justiției în general. Ministerul Justiției trebuie să asiste logistic sistemul judecătoresc, pentru a-i asigura independența, care însă șchiopătă puternic în ultimul timp, a subliniat Oleg Efrim. Vorbind despre funcțiile și sarcinile Ministerului Justiției, el l-a comparat cu un fel de avocat al Guvernului în ceea ce privește corectitudinea actelor elaborate de alte instituții guvernamentale.

O prezentare detailată a structurii organizaționale, istoriei, atribuțiilor funcționale, proceselor interne și activităților curente le-a fost făcută tinerilor oaspeți angajații cabinetului ministerului și mai mulți șefi de direcții din Ministerul Justiției, care au răspuns și la întrebările formulate de vizitatori.

Tot astăzi, tinerii liberal-democrați au vizitat mai multe instituții subordonate Ministerului Justiției, printre care Serviciul Stare Civilă și Camera Înregistrărilor de Stat .

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11640986     Soluție
 
Servicii
Close