Prima / Anunțuri » Anunț privind inițierea elaborării proiectului de Lege privind procedura de constatare a încălcărilor în domeniul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului și modul de aplicare a sancțiunilor imprimare
Anunț privind inițierea elaborării proiectului de Lege privind procedura de constatare a încălcărilor în domeniul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului și modul de aplicare a sancțiunilor
18.02.2019    

Anunț privind inițierea elaborării proiectului de Lege privind procedura de constatare a încălcărilor în domeniul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului și modul de aplicare a sancțiunilor


15 februarie 2019


Ministerul Justiției anunță inițierea procesului de elaborare a proiectului de Lege privind procedura de constatare a încălcărilor în domeniul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului și modul de aplicare a sancțiunilor.
Proiectul menționat urmează a fi elaborat în vederea executării art. 37 alin. (1) din Legea nr. 308/2017 cu privire la prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, care stabilește că, norma prevăzută la art. 35 alin. (2) lit. e) din Legea nr. 308/2017 (privind aplicarea sancțiunilor pecuniare în domeniul prevenirii și combaterii spălării banilor și finanțării terorismului) întră în vigoare la data adoptării legii privind procedura de constatare a încălcărilor în domeniul prevenirii spălării banilor și finanțării terorismului și modul de aplicare a sancțiunilor.
În context, proiectul urmează să reglementeze scopul și domeniul de aplicare a legii, competențele entităților raportoare și organelor cu funcții de supraveghere, tipurile încălcărilor, organele împuternicite cu drept de aplicare a sancțiunilor și procedura de aplicare a acestora.
În vederea eficientizării procesului de elaborare și promovare a proiectului menționat, solicităm respectuos implicarea activă a tuturor subiecților interesați prin prezentarea propunerilor în acest sens.

Propunerile urmează a fi transmise pînă la data de 1 martie 2019, în format electronic, la adresa: zinaida.carp@justice.gov.md.
Persoana de contact: Zinaida Carp, consultant superior, Direcția elaborare acte normative, tel: (022) 20 14 27.

 

 
Plasează în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin
 

   

   

Elaborarea acestei pagini web a avut loc cu susţinerea financiară a PROGRAMULUI COMUN AL UNIUNII EUROPENE ŞI AL CONSILIULUI EUROPEI "SUSŢINEREA DEMOCRAŢIEI ÎN REPUBLICA MOLDOVA"
sus
Harta
Contact
Tel.: Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare: +373 22 20 14 20
Vizitatori total: 11716285     Soluție
 
Servicii
Close