print
Vizita Ministrului justiției, Fadei Nagacevschi în raionul Ungheni
12.12.2019

Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi a efectuat la data de 12 decembrie 2019, o vizită de lucru în raionul Ungheni. În cadrul acestei deplasări, Ministrul justiției a avut o întrevedere cu consilierii din cadrul Consiliului Raional Ungheni, reprezentanții Inspectoratului de Poliție, executorii judecătorești și locuitorii. La întrevedere, părțile au abordat mai multe subiecte ce țin de activitatea Consiliului Raional, mai cum seamă pe segmentul justiției. De asemenea, consilierii au avut posibilitatea să adreseze întrebări Ministrului justiției în vederea stabilirii priorităților și identificării soluțiilor pentru problemele cu care se confruntă.

Ministrul justiției a vizitat și Judecătoria Ungheni. În cadrul întâlnirii cu judecătorii au fost discutate unele aspecte ce țin de optimizarea activității acestora, prin identificarea soluțiilor.

Fadei Nagacevschi a avut o întâlnire și cu angajații Biroului de Probațiune Ungheni, fiind informat despre activitatea și despre realizările înregistrate.

 

Tel (+373 22) 23 33 40
Fax (+373 22) 23 47 97
Copyright © 2020 Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova - Toate drepturile sunt rezervate.