print
Întrevederea Ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi cu E. S. Ambasadorul Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti
31.01.2020

 

La data de 31 ianuarie 2020 Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a avut o întrevedere cu E. S. Ambasadorul Italiei în Republica Moldova, Valeria Biagiotti.
În cadrul vizitei, Valeria Biagiotti și-a exprimat intenția spre o colaborare productivă dintre Republica Moldova și Italia în domeniul justiției.
Totodată, oficialii au abordat mai multe subiecte ce țin de relațiile bilaterale dintre ambele state. În special au fost abordate unele aspecte ce țin de atragerea investițiilor și asigurarea unei bune activități a investitorilor italieni pe teritoriul RM în dezvoltarea afacerilor.
De asemenea, Ministrul Justiției a prezentat unele aspecte ce țin de prioritățile reformei justiției, combaterea corupției și creșterea încrederii cetățenilor Republicii Moldova în actul de justiție.
La final, Fadei Nagacevschi a mulțumit dnei Valeria Biagiotti pentru vizită și a reiterat că Ministerul Justiției este deschis spre întreprinderea acțiunilor ce se impun, conform domeniului de competență, întru consolidarea cooperării ambelor state.

 

Tel (+373 22) 23 33 40
Fax (+373 22) 23 47 97
Copyright © 2020 Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova - Toate drepturile sunt rezervate.