print
Lansarea Bibliotecii Justiției
12.05.2021

Dintotdeauna Biblioteca a rămas să fie acel izvor nesecat de transmitere a dragostei față de carte, de lectură și de creație, prin oferirea informației, care vine să dezvolte cunoștințele, constituind cel mai valoros tezaur care poate fi deținut de către o persoană și care va fi, cu siguranță, o călăuză enciclopedică pentru întreaga viață.

În cadrul Ministerului Justiției, pe parcursul existenței sale, au fost acumulate o multitudine de cărți și publicații cu tematică juridică, ediții unicat care nu pot fi găsite în bibliotecile din țară sau în spațiul internetului.

Astfel, conducerea Ministerului Justiției a decis să acorde posibilitate tuturor celor interesați de domeniul justiției de a avea acces la aceste publicații, creând în acest sens, un spațiu special amenajat pentru studiu și lectură.

În context, Ministerul Justiției anunță cu bucurie despre deschiderea unei biblioteci a justiției în incinta ministerului.

Pentru vizitatori, Biblioteca Ministerului Justiției va deveni o sursă importantă și sigură de acces la cărți și alte documente, o sursă de inspirație.

Așa cum suntem la început de cale, Ministerul Justiției își propune an de an, să asigure o creștere continuă a numărului de surse de informare, pentru a putea satisface setea de cunoaștere a tuturor iubitorilor de carte.

Pe viitor, Ministerul Justiției are drept obiectiv consolidarea și dezvoltarea Bibliotecii Justiției în vederea devenirii acesteia drept centru indispensabil comunității de juriști, profesioniști din domeniul justiției.

Tel Direcția apostilă și legalizare: tel. (+373 22) 20 14 56; (+373 22) 20 14 77; Secretariat Ministerul Justiției (+373 22) 20 14 31.
Linia instituțională pentru informare +373 22 20 14 20
Copyright © 2021 Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova - Toate drepturile sunt rezervate.