Sorin Popescu este noul director al Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești

You are here

Sorin Popescu este noul director al Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, l-a prezentat astăzi colectivului Agenției de Administrare a Instanțelor Judecătorești (AAIJ) pe noul director, Sorin Popescu. 

 

„Domnul Popescu are o experiență de peste 12 ani în serviciul public cu statut special și deține cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona eficient activitatea Agenției. Am încredere că veți reuși să vă implicați plenar și să contribuiți la modernizarea instanțelor de judecată, astfel încât acestea să fie accesibile pentru justițiabili și să corespundă standardelor internaționale. Este nevoie de mai multă implicare la dezvoltarea sistemelor informaționale, pentru a optimiza procesele de lucru și a reduce din volumul mare de muncă al judecătorilor, având totodată și o evidență strictă a informațiilor. La fel, trebuie îmbunătățit Programul Integrat de Gestionare a Dosarelor, pentru ca acesta să nu mai poată fi „manipulat” după bunul plac al unor judecători care au interese pe anumite dosare”, a menționat ministrul Justiției.

 

Sergiu Litvinenco l-a felicitat pe noul director al AAIJ și i-a dorit succes în activitate. „Aveți susținerea Ministerului Justiției în realizarea dezideratelor propuse, fapt care va contribui la modernizarea condițiilor din judecătorii și astfel, odată cu alte lucruri ce vor fi realizate, vom îmbunătăți actul de justiție din țara noastră”, a încheiat ministrul.

 

Content Images: 

Agenda publică

Iulie 2024

L M M J V S D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31